site templates free download


Wie ben ik?


Ik ben Peggy, woon in Landgraaf met mijn vriend en onze kinderen. Wij hebben samen een huishouden van 6 mensen. Een drukke boel! Mijn vriend en ik hebben beiden een baan. Naast huishouden en werk zijn er in ons gezin ook hobby’s als voetbal, zwemmen, naar de bioscoop of sauna gaan of lekker uit eten gaan. Dit vraagt best wel wat logistiek en organisatorisch geregel. Bij ons loopt heus niet altijd alles op rolletjes, maar ik doe mijn uiterste best om het zo leefbaar mogelijk te houden voor iedereen.

Omdat ik graag in een opgeruimd huis woon, waar we lekker kunnen koken, eten en ontspannen, heb ik wat routines ingebracht: van jas en tas na school op de kapstok, tot het opruimkwartiertje tussen avondeten en toetje. We ‘vergaderen’ geregeld om te kijken wat er goed gaat en wat er beter kan en wat iedereen daar prettig in vindt.

Persoonlijk heb ik gemerkt dat door steeds meer op te ruimen, het huishouden eenvoudiger wordt. Ik hoef immers minder te verplaatsen, minder af te stoffen en, niet onbelangrijk ☺: minder te poetsen! Nog steeds ben ik op zoek naar manieren die ons leven vooral eenvoudiger en makkelijker maken, want een opgeruimd huis waar we ons prettig voelen, zorgt voor een opgeruimd leven en dit geeft ruimte om tijd met elkaar door te brengen en leuke dingen te doen.

Ik ben na de HAVO opgeleid als schoonheidsspecialiste, heb 15 jaar gewerkt bij een telecomprovider en ben na het volgen van de opleiding Social Work in Sittard, afstudeerrichting Maatschappelijk werk, nu 7 jaar werkzaam als zorgconsulent bij een organisatie voor ouderenzorg. Omdat ik van huis uit chaotisch ben en uit ervaring weet dat het ook wel handig is om enige structuur en orde te hebben, kan ik mezelf wel een gestructureerde chaoot noemen ☺.
Met de kennis vanuit de Opleiding tot Professional Organizer voor Particulieren die ik in 2020 heb gevolgd bij dé Huishoudcoach Els Jacobs, start ik in 2020 als opruimcoach.

Voor meer informatie of voor het direct maken van een afspraak, bel of mail gerust!